Ilyen volt 2023...

Névtelen másolata másolata másolata másolata másolata másolata másolata másolata másolata másolata másolata másolata másolata másolata másolata (6)

Hála és remény, számadás és tervezgetés, mulatság és komolyság, bánat és öröm találkozója a szilveszteri „tizenkettő”. Az egyetlen ünnepünk, mely túlmutatva önmagán az egész esztendőt felidézi bennünk. /Pilinszky János/

 

Az év utolsó napja sokak számára az összegzésekről és a visszatekintésről szól. Nézzük meg, milyen volt ez az év A magyar szerzőkért oldalon!

Februárban újra együtt ajándékoztunk könyveket a Nemzetközi Könyvajándékozási Nap keretében határon innen és túl. Csodás élmény volt látni a képeket az elhagyott és megtalált csomagokról.

Márciusban útjára indult a hónap könyve sorozat, melyben minden hónapban fantasztikus könyveket olvastunk közösen, és beszélgettünk róla a szerzőkkel.

Rengeteg fantasztikus szerzőt ismertem meg személyesen vagy virtuálisan, és mutathattam be nektek. Huszonkilenc interjú készült 2023-ban, amiből huszonhét az Írók napja keretében, kettő pedig könyvbemutató formájában jelent meg.

Tizenöt könyvajánló készült az idén, melyekkel együtt már összesen negyvenegy könyvről olvashattok az oldalon.

Az adventi időszakban idén 30 napon keresztül olvashattatok szebbnél szebb történeteket az ünnepre hangolódva az Adventi kalendáriumban.

2023 tehát sok tekintetben tartogatott újdonságokat nekem és nektek is, kedves olvasók. A legnagyobb feladat talán az volt, hogy ettől az évől már újra teljesen egyedül vezetem az oldalt, ami nem kevés koordinálást igényel, de bármennyi feladatot is jelent, A magyar szerzőkért oldal még ma is igazi szerelemprojekt számomra. 😍

Köszönet illet minden szerzőt, aki idejét és energiáját nem sajnálva vállalta, hogy interaktívan megjelenjen az oldalon, a nyereményjátékhoz könyvet ajánlott fel, vagy éppen beszélgetett a hónap könyve projekt során velem és veletek.

És ugyanekkora köszönet illet benneteket, olvasókat, akik hétről hétre olvassátok az interjúkat, követitek az oldal munkáját, és aktivitásotokkal jelzitek, hogy mennyire szereteitek a magyar szerzőket.

A jövőt illetően nem ígérhetek mást, csak azt, hogy 2024-ben is folytatjuk együtt a magyar szerzők felfedezését, hiszen a naptáram már májusig tele van írva. Jönnek interjúk, megújult formában, de a régi minőségben, folytatjuk a hónap könyve sorozatot, és sok-sok megvalósításra váró ötletem is van.

Gyertek, tartsatok velem és a magyar szerzőkkel 2024-ben is!

Kívánom, hogy legyen nagyon boldog, békés és sikeres az új eszetendő. Olyan legyen, amilyennek szeretnétek!

-Ági-

Minden újév valami újat kell, hogy hozzon az embernek. /Vlagyimir Oszinszkij/